Dr. Hauschka

De producten

Een verzorgde huid, stralende ogen, gezonde tanden, soepele lippen – zo zien wij er graag uit.
Dr. Hauschka schenkt hierbij ook aandacht aan je  innerlijke schoonheid.

Volgens onze visie is alles met elkaar verbonden; je gezicht met je lichaam, je lichaam met je gemoedstoestand en je stemming met je uitstraling. Onze gezichtsverzorging gaat dieper dan alleen je huid. Daarom hebben wij vanuit een holistische gedachte een cosmetica ontwikkeld op basis van hoogwaardige oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten. 

"Ieder mens heeft behoefte aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid." 


Wat past bij jou

Je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen.
Dr. Hauschka Cosmetica ondersteunt jouw huid hierbij met kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten. Het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka Cosmetica streeft ernaar om deze balans te ondersteunen en de weerstand tegen invloeden van buitenaf te verbeteren. Om het natuurlijke ritme van je huid te ondersteunen, biedt Dr. Hauschka Cosmetica het ritmische verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Gezichtsbehandelingen

“Weldaad voor lichaam en geest”

Wie eenmaal een behandeling van 
Dr. Hauschka heeft ondergaan, zal dit ritueel regelmatig willen ervaren. Beloon jezelf om de vier tot zes weken met deze rustgevende behandeling.

Misschien is het wel het verlangen van deze tijd; een aanraking die diep raakt en daarbij tegelijkertijd de individuele grenzen van de mens respecteert. Het verlangen naar een zachte aanraking, die meer is dan alleen een oppervlakkige aanraking. Kan het zo zijn dat een gezichtsbehandeling een gezonde impuls betekent voor je huid en jouw gehele organisme?


Lichaamsmassages

Dr. Hauschka Lichaams- en Gezichtsbehandelingen vullen elkaar perfect aan. Het verenigende element in deze behandelingen is het aansluiten op en gebruik maken van het natuurlijke ritme van ons lichaam. 

De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling versterkt de levenskrachten, bevordert de doorstroming van lymfe en stimuleert daardoor de regeneratie en gezondheid van het lichaam.

De Dr. Hauschka Lichaamsbehandeling bestaat al sinds 1996 als therapeutische lichaamsbehandeling. Deze behandeling wordt alleen aangeboden door Dr. Hauschka Therapeuten, die hiervoor een speciale opleiding hebben gevolgd.