Lichaamsverzorging

Het lijkt bijna een wonder. Met mijn handen maak ik langzame, losmakende en ronddraaiende bewegingen uit op je lichaam, zonder hierbij stevig druk uit te oefenen. 

Toch lukt het om je spieren en weefsel diepgaand te ontspannen. Met de bodyolie van Dr. Hauschka met de geur van bijvoorbeeld roos of lavendel. 

De behandelingen geven je meer levenskracht, stimuleren de lymfestroom en zorgen zo voor meer regeneratie en gezondheid.

Workshops

Wil jij een gezellige en actieve verwenmiddag samen met je vriendinnen, familie of collega’s ?

De workshop gezichtsverzorging is een heerlijke verwenmiddag, waarbij je kennismaakt met de natuurzuivere, biologische producten van Dr. Hauschka Cosmetica. 

Maak de keuze uit workshop gezichtsverzorging of workshop gezichtsgymnastiek.

Gezichtsverzorging

Wie bij mij een gezichtsbehandeling boekt, krijgt eerst een voetenbad. Het helpt bij stress, om uit je hoofd weer met beide voeten op de grond te komen. En vooral: weer tot jezelf te komen.

Tijdens onze veelzijdige behandelingen word je niet alleen met zachte handen aangeraakt, maar ook met fijne penselen. Ik laat je kennismaken met wat we bij Dr. Hauschka van Elisabeth Sigmund hebben geleerd: de waarde van diepe ontspanning en werkzame impulsen – afgestemd op je huidbeeld en onze verzorgende producten. Je huid wordt dan bijna helemaal uit zichzelf mooi.